ok. so... martin scorsese e fericit in sfarsit. sper ca sunteti de acord ca merita. (chiar daca finalul a semanat cu cel al unui student la unatc

dupa cum zicea alex leo serban) ca i l-au acordat pe drept sau din mila nush, oricum scorsese e mare si face filme... FILME :love: ptr mine cea mai mare surpriza a fost filmul strain ptr ca ma asteptam precum toti ceilalti sa castige labirintul lui pan, dar... poate reusesc sa vad si eu filmul care a castigat... ma bucur ptr arkin ptr ca murphy nu mi s-a parut grozav in dreamgirls si speram ca adriana barazza sa castige ca face un rol superb. oricum e bun si asa...
bravo the departed!!! oricat de "semi-nefavorabile" au fost criticile romanilor despre acest film e un film bun, foarte bine inchegat si realizat. acu e o chestiune: mereu zic criticii de film (si asta am auzit-o cred doar in romania: volver NU e cel mai bun film al lui almodovar, the departed NU e cel mai bun film al lui scorsese... e ei, adica crticii care este, criticii de film de la noi din tara in masura sa afirme sau nu chestia asta, adik la modu serios????)