Thread: Oscar 2007
View Single Post
Old 26 Feb 2007, 10:31   #26
adipaul
Novice

adipaul

and the oscar goes to....

ok. so... martin scorsese e fericit in sfarsit. sper ca sunteti de acord ca merita. (chiar daca finalul a semanat cu cel al unui student la unatc dupa cum zicea alex leo serban) ca i l-au acordat pe drept sau din mila nush, oricum scorsese e mare si face filme... FILME :love: ptr mine cea mai mare surpriza a fost filmul strain ptr ca ma asteptam precum toti ceilalti sa castige labirintul lui pan, dar... poate reusesc sa vad si eu filmul care a castigat... ma bucur ptr arkin ptr ca murphy nu mi s-a parut grozav in dreamgirls si speram ca adriana barazza sa castige ca face un rol superb. oricum e bun si asa...
bravo the departed!!! oricat de "semi-nefavorabile" au fost criticile romanilor despre acest film e un film bun, foarte bine inchegat si realizat. acu e o chestiune: mereu zic criticii de film (si asta am auzit-o cred doar in romania: volver NU e cel mai bun film al lui almodovar, the departed NU e cel mai bun film al lui scorsese... e ei, adica crticii care este, criticii de film de la noi din tara in masura sa afirme sau nu chestia asta, adik la modu serios????)
adipaul is offline   Reply With Quote sendpm.gif