Originally Posted by Mistah J:
Poate ar fi bine sa ne dai si tu niste detalii despre resurectia-ti, in loc sa pretinzi atatea... Ai fost criogenizat timp de un an...?
|
Yeah, good point, pentru prima data cand apreciez un post de-al tau.
@Riciotto
Daca tot pretinzi atatea date tehnice, a cui e firma, de ce a plecat x, y, z ce ar fi sa ne spui si noua cine esti, ce vrei, cu ce te mai lauzi, cum e vremea prin Florida etc etc etc
In fond daca vrei informatii "publice" (nu vad nicaieri pe site-ul cinemagiei obligatia de a da date din bucataria lor (poate vrei si C.U.I. - ul, J -ul, daca au platit contributiile la stat, numarul de asociati, administratori etc) ar fi cazul sa ne spui si tu cate ceva despre misteriosul tau personagiu. Cum mai merge bursa de scenarii prin Miami ? Kestii d-astea ..
Nu gasesc normal sa vii dupa un an si ceva si sa dai cu pumnu'-n masa ca tu vrei sa afli pe tarlaua cui scrii, cine e proprietarul etc. What's the point? Eu nu cred ca inainte de a se loga cineva aici a pus intrebari d-astea. Stiu ca inainte sef era un cetatean turc, deci scriai pe pagina unui turc. Te incalzea cu ceva?