View Single Post
Old 25 Feb 2007, 14:22   #13
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Despre mare si bannare

Originally Posted by ricciotto:
Oricum, noul management a inceput cu un urias pas stang daca a comis banarea lui Bubu pe asemenea argumente. Pot exista scuze in insuficienta cunoastere a istoriei forumului, etc. -- dar cum s-a putut totusi intampla un astfel de abuz sub ochii tuturor utilizatorilor? De ce s-a tacut?

Salut, ricciotto, si bine ai revenit pe forum. Intrebarile pe care le pui sunt justificate si am sa incep cu cel mai incomod raspuns, cel cu privire la bannarea lui Bubu. Te intrebi cu uimire de ce s-a tacut? Ei bine, s-a tacut pentru ca Bubu, in inimosenia si normalitatea lui, a reusit sa enerveze pe toata lumea cu posturile sale insidioase, agresive, off-topic etc. Si, cel putin in privinta administratorilor, aceasta avalansa de mesaje enervante si inutile nu se rezuma la forum si la mesaje private. Nu am luat usor decizia de a-l bana pe Bubu, dar absenta lui a avut efecte benefice pentru toata lumea. Si, dupa cum singur observi, observatii negative cu privire la decizie am primit doar de la NoOne (care singur spune ca nu-l intereseaza cine e bubu si ce a facut el, deci s-a multumit sa ridice problema la nivel teoretic) si de la Mistah J, un bun prieten al lui Bubu, al carui stil il copiaza atat de bine incat initial am crezut cu totii ca este o clona a acestuia.

In ceea ce priveste schimbarile de la Cinemagia, acestea sunt simple. Nu am stat sa forez bucataria dintre Emanuel si patronii trustului imedia, din care face parte si cinemagia, dar se pare ca Emanuel a fost refractar la schimbarile care trebuiau aduse site-ului. Cand am fost angajati noi, adica Gloria si cu mine, Emanuel a decis sa plece si sa-si incerce norocul pe cont propriu. Site-ul arata diferit si o sa fie din ce in ce mai diferit pentru ca scopul nostru e sa avem informatii cat mai multe si mai variate despre film si tot ce inseamna el. Bineinteles, aici ne ajuta extrem de mult si colaboratorii, unul dintre ei fiind Pitbull.

Sper ca am raspuns la obiect la intrebarile tale. Te las sa incerci in continuare marea cu degetul...