De ce sa trimit mesaje private ca sa cer informatii publice? Ei sunt datori sa tina lucrurile "in clar" fata de noi, cei care ii ducem "pe cele mai inalte culmi ale traficului", nu? Nu incap secrete aici.
Eu sunt moderator pro bono, de pe vremurile cand site-ul asta era un mormoloc online. Cu totul alte timpuri, alte moravuri, alta atmosfera. Nu m-am intalnit niciodata cu nimeni din management, nu am avut nimic de impartit. Mi-am vazut de bucatica mea si atat. Cat am putut si cat am avut cu cine.
Parea un lucru frumos sa pui umarul la "Cinemagia", pe atunci. Azi, stiu si eu? As vrea sa aflu... Fiindca, sincer, a fost un soc pentru mine sa descopar acum in ce brotac umflat s-a transformat "Cinemagia" si am greutati in a ii descifra noile noime. Multumesc deci pentru ajutor.
Nu deplang plecarea lui Emanuel. Dimpotriva, o vad ca fiind de bun augur, pentru ca sub "imperiul" sau forumul Cinemagia a inceput sa o ia vertiginos in jos ca si calitate a interactiunii online, a postarilor, ca si stil de moderare, etc. Nu degeaba am disparut deci, si nu degeaba incerc marea cu degetul acum.
Da, vad ca Pitbull isi merita numele, dar tocmai de aceea nu trebuia incurajat in artagosenie (cu atat mai necuvenita in postura de moderator!) prin banarea unui tip excelent, inimos si deasupra oricarui repros ca si utilizator de forum! Asa pare de unde stau si privesc eu. Ca sa nu mai folosesc extensiv cuvantul "normal".
Pitbull este angajat al... intreprinderii (na!) "Cinemagia"? Sau are statut de colaborator? Este in vreun fel "oficial" implicat aici?
Oricum, noul management a inceput cu un urias pas stang daca a comis banarea lui Bubu pe asemenea argumente. Pot exista scuze in insuficienta cunoastere a istoriei forumului, etc. -- dar cum s-a putut totusi intampla un astfel de abuz sub ochii tuturor utilizatorilor? De ce s-a tacut?
Acum mi-am dat seama si ca azi e ziua libera a oamenilor de pe payroll-ul BMG, deci eu pun intrebari cam degeaba, nu, exista si lucruri sfinte. Revin luni.
|