Inainte de a-ti raspunde, Pitbull, m-am uitat pe link-ul pe care il sugerezi spre a fi citit. Trebuie sa spun ca scrii bine. Chiar foarte bine. Si chiar daca ar fi sa ma deranjeze (apropo de faptul ca Dakota este febletea mea), ceea ce nu este cazul, totusi, trebuie sa recunosc ca Dakota trebuie sa aiba mare grija sa nu alunece spre derizoriu in ceea ce priveste abordarea rolurilor. Este adevarat ca rolurile din "Man on Fire" si "Hide and Seek" au fost bine interpretate de Dakota (pararea mea!), insa acest lucru nu este de ajuns. Aici mai intervine si managerul ei, care-i propune filmele in care sa joace. Poate ca nu stie exact ce abilitati are Dakota, de o pune sa joace in filme care nu dau bine la public.
Eu chiar ma gandeam ca o continuare a serialului "Taken - Istoria dupa Steven Spielberg" sub forma unui film, cu Dakota Fanning in rolul lui Ally Keys, i-ar veni excelent acum.
Sunt, cumva, intre ciocan si nicovala, pentru ca stiu ca odata postat topicul aici, am responsabilitatea de a fi obiectiv in ceea ce spun si sa nu ma las dus de val daca cineva isi da cu parerea, iar ce spune el numi convine. De fapt, tocmai faptul ca cineva posteaza raspunsuri la acest subiect imi ofera o stare de multumire deplina, indiferent de pareri.
PS: Pitbull, imi pare bine ca te-am reintalnit aici. Am lipsit, pentru ca am avut cateva probleme personale, da' acuma sper sa pot participa mai activ. Deja, la cat am scris, se pare ca m-am activat prea tare! Salutari calduroase de la Arad!!