Chiar acum am mers pe link-ul amintit despre filmul Hounddog. Citisem si mai inainte despre acest film ca este vorba de povestea unui copil (Lewellin, jucat de Dakota Fanning) care duce o viata chinuita. Vazand distributia acestui film, am observat ca Dakota Fanning joaca rolul principal. Este exact ceea ce merita dupa atatea filme in care i-a secondat pe Sean Penn, Denzel Washington, Robert DeNiro, Tom Cruise si Kurt Russel.
S-a spus despre filmul "Man on Fire" ca Dakota i-a "furat" rolul lui Denzel, chiar daca ea a avut o aparitie mai scurta decat in filmul "War of the Worlds" (unde a jucat pana la capat alaturi de Tom Cruise). Sunt foarte nerabdator sa vad filmul "Hounddog", pentru a vedea prestatia Dakotei ca aparitie in rol principal. La felul cum a jucat pana acum, in celelalte filme, sunt sigur ca nu va avea o evolutie dezamagitoare. Din contra... mai ales ca Dakota s-a specializat pe roluri in filme "grele" (gen "Hide and Seek", sus-amintitul "Man on Fire" sau genialul "I am Sam").
Pana atunci, am avut ocazia sa o vad pe Dakota in "Dreamer", iar filmul este in maniera tipica a filmelor americane, cu happy-end, dar deosebit, putand fi vazut impreuna cu familia, chiar si intr-o seara ploioasa.
PS: Imi cer scuze ca atata vreme nu am revenit peste acest subiect, dar sper sa corectez absenta, printr-o prezenta "hard", chiar daca mi se reproseaza ca am o adevarata "mancarime" de tastatura cand m-apuc sa scriu. Eh, ale tineretii pacate...!! Va pup pe toti si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti. La o buna revedere! :happy: :happy: