View Single Post
Old 01 Feb 2007, 19:58   #2
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Cred ca cel mai mult de-acolo mi-ar placea sa vad La Mome. E filmul de deschidere, e cu Marion Cotillard (Jeux d'Enfants), e despre Edith Piaf si cred ca asta ajunge. Plus ca am vazut niste imagini si trailerul in care poti sa juri ca Marion Cotillard e "furata" din inregistrarile cu Piaf . In rest, 300-le probabil o sa fure toti ochii de pe-acolo. Daca filmul e pe atat de bun pe cat e trailerul (il gasiti la pagina filmului pe Cinemagia), atunci chiar ca o sa sparga tot...

Ce mi se pare ciudat este ca asa-zisele subiecte "de epoca" trebuie prezentate cat se poate de historically incorrect pentru a avea succes in zilele noastre. Regizorul Zack Snyder a declarat in repetate randuri ca a luat numai ce a vrut din istorie si ca ce a luat a folosit pentru a crea ceva extrem de vizual. De unde si aspectul mai degraba fantastic decat istoric al filmului. Asa s-a intamplat si cu Moulin Rouge!. Cand am auzit ca se face un film despre dansatoarele de can-can de la Moulin Rouge am fost convins ca nu va avea succes, cu oricat de multe staruri ar fi umplut distributia. Si iata ca Luhrmann, cu dansuri moderne, efecte speciale si un soundtrack genial a reusit imposibilul... Exact in categoria asta se inscrie si 300...