View Single Post
Old 27 Jan 2007, 17:53   #39
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ca de obicei, n-ai priceput nimic.
Nicolaescu mi-e foarte drag, de pe vremuri, si am numai amintiri frumoase legate de el. Eram un pusti julit în coate, care habar n-avea ce-i aia cinema, si aberatiile lui îmi pläceau. Nu väzusem filmele pe care le copia, habar n-aveam cä secventele mele favorite erau plagiate, credeam cä le gândise el. Mai târziu, în Buftea, perioada când i-am fost asistent la "Noi cei din linia întâi" a fost cea mai pläcutä din toti cei sapte ani cât am lucrat acolo. Nicäieri nu m-am simtit mai bine decât la echipa lui.
Dar asta nu schimbä cu nimic datele problemei. Propriile mele pläceri de-acu' 20-30 de ani valoreazä exact zero pe lângä räul imens pe care l-a fäcut si încä-l mai face (mai ales acum îl face), Nicolaescu filmului, culturii si economiei românesti. Simpatia mea pentru el nu-i dä nici creier, nici integritate, nici talent, nici studii, nici culturä. Dupä ce nu va mai fi, am sä-i pun din când în când câte o floare pe mormânt. Dar deocamdatä, trebuie sä ajungä acolo. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru toatä lumea. Mortii cu mortii si viii cu viii.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif