Thread: Poezia
View Single Post
Old 22 Jan 2007, 15:30   #80
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
1.Problema ta dak te iei dupa critici sau dupa altii.Cu toate astea nimeni nu iti poate schimba parerea.Insa e important si ce cred ei...adik ii respect mai mult pe ei decat, de ex, pe tine(no offence)(legat de Eminescu)
2.Adik decat tine nu?Da, recunosc, stiu mai multa ca mine si ca multi altii...insa nu "concuram" care stie mai multa poezie si care mai putina.
3.Cand am zis ca citittorul are cuvantul ma refeream la faptul ca tine cont numai de propriai parere."La urma urmei ce e important este sa iti placa".(placa - impresia ta despre acel lucru ne tinand cont de ce se vb)
4.Dak erai atent ai fi vazut ca ma refeream strict la exemplele care le`am dat mai sus...Nu am zis niciodata ca arta este un concurs sau orice legat de asa ceva.
5.Imi pare rau ca te dezamagesc Ele --> celelalte!Hmm...eu stiam ca faptul ca majoritatea are "gust comun" adik aceeasi parere despre un artitst automat este desemnat "cel mai bun"!Ex:Best male performance-->And the winner is.....Anul care vine ia acelasi premiu acelasi artist si lumea incepe, dak nu incepuse, sa zica despre nu-stiu-cine ca este cel mai bun!Pentru ca la asta ne gandim cand zicem ca el/ea este cel mai bun, pentru ca ne place tot legat de el...cum joaca, canta, gandeste etc.
6."Chestia" cu fotbalul poate intra in discutie, asa cum intra in discutie exemplele date de tine.Cei care nu practica, sau la care nu le place fotbalul zic despre fotbal ca nu este o arta insa cei care il practica, traiesc si il urmaresc pot zice ca pentru ei fotbalul este o arta asa cum zici tu ca poezia este o arta, ei(cei care cred in fotbal) spun despre poezie ca nu este o arta...sa fie oare inculti doar ca nu admit acelasi lucru ca altii?Pareri pareri si iar pareri.
Nici prin cap nu mi`a trecut ca te gandesti la asa ceva... si nici nu ma simt ofensat de nimic stai linistit.Imi place sa discut...e normal sa existe pareri...pro si contra!
7.Eu asa stiam...ceva nou...merci!