Broken Social Scene
3 LP-uri bine inchegate, primele doua pe de-a-ntregul pe gustul meu.
Nascut in 1999 in Ontario, Toronto - Canada, proiectul intruneste si alti artisti minunati din arie, cum bine pot sa amintesc de remarcabila Feist, extraordinara voce din Stars - Amy Millan si solista geniala din Metric, Emily Haines.
Genul : Indie Rock, Baroque Pop
Mi-am petrecut o vara intreaga cu albumele astea si, credeti-ma, m-am trezit in cele mai pretioase proiectii ale imaginatiei mele...
Atat de cinematici, atat de subversivi...
Broken Social Scene incita la dansat de unul singur pe plaja ( "7/4 (Shoreline)" ), la plimbat ore in sir cu masina pe drumuri fara sfarsit ("Feel Good Lost") ...La regasire de sine ("Capture The Flag")...
E exact muzica de care ai nevoie ca sa-ti recapeti pofta de viata.
Si eu unul...Cam de asta am avut nevoie anul ce tocmai s-a terminat...De o regasire a sinelui pierdut.
S-a intamplat cu Broken Social Scene si le multumesc prin acest mesaj pentru voi...
Daca nu ati incercat deja, luati si ascultati. Nu va inchipuiti cat de curativ si revigorant va este.
Sunet, magie si dragoste.
Asta mi s-a intamplat si inca foarte bine mi se intampla mie ascultand acesti monstrii ai rock-ului independent canadian, atat de bine, de altfel, cladit...
I know I can choose a different life
And be off with you tonight..."
|