raptore, nu spal nimic, doar deplang faptul k nu-mi mai gasesc loc de unele discutii de care am chef uneori si kestia asta o pot spune oriunde; nu m ascund dupa deshte...
later-edit: credeam k zici d mine. anyway, what i said still stands: i'm bored and what nice talks
Originally Posted by Mistah J:
Tre' sa recunosc: e foarte naspa chestiunea cu scoaterea icoanelor din scoli... Da' macar am vazut ca sunt si persoane impotriva...
|
oh,yeah, go ahead! do ur thing! get me started!

pe scurt, e o consecinta logica a unei societati democratice in care cu totii avem libertati, drepturi si responsabilitati si uneori unii trebuie sa inghita o solutie care nu le convine (excluderea icoanelor din scoli), dar care respecta libertatile tuturor daca alternativa (pastrarea icoanelor) incalca unele libertati.
PS. neica pitbulle, sterge, tata, niscavai AAAA dintr-acei roshieteci caci m fu.te la icre sa scrolluiesc in dreapta numai pt a da cuout!
later-edit: merci! sa traiesti! sa imbatranesti tare k fieru, iute k otelu!
PPS. nu stiu cine l-a machiat pe copilutzul ala (aplic metoda puric, el nu e mai tanar k mine decat cu vreo 2 ani) din emisiune, dar fondul de ten aplicat so did not match his skin color! :sleep: