hello?
eu nu inteleg cum spamming si trolling poate fi o problema. se poate oricand da mod/warn/ban pe principiul "nu pot ei sa-si faca asa de repede conturi cat de repede pot eu sa le inchid". e simplu si functioneaza. de fiecare data cand un bezmetic este iertat, inca 2 isi fac curaj si isi dau si ei in petec. asa creste dezordinea, in mod ordonat.
sa ne amintim ca exista o meritocratie pe acest forum, oameni care au demonstrat ca merita sa detina dreptul de a modera. ei sunt cei care ar trebui sa se simta jigniti in numele comunitatii pentru fiecare membru in good standing care este deranjat de comportamentul incalificabil, rautacios sau insistent-stupid al unora. fiecare actiune negativa ar trebui urmata de una corespunzatoare, de corectie.
pe scurt, "the bullied should bully the bully". daca nu se intampla asta, nivelul de scarba il va depasi in intensitate pe cel de interes de a participa la discutii iar oamenii vor pleca pentru ca exista o limita a suportabilului.
stiu ca n-am vechime aici dar mai stiu ca acum am "sanse" sa nici nu apuc sa mi-o fac, in conditiile in care cei care aduc valoare forumului nu sunt protejati de isteria si tampenia molipsitoare a catorva rataciti...
anyway, suntem inca aici, sa profitam de asta...