View Single Post
Old 10 Dec 2006, 10:01   #39
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight

Mersi, mon.

Tot ce ai scris matale acolo e adevarat; asta-toamna furia, lehamitea si un miligram de tristete ma indemnau sa innec in sictir romanesc urmele initiativei mele aici, judecand dupa reactiile pe care le primea.

Intampla-se insa sa fiu adeptul unor idei naive, de tip 'fiecare are dreptate' si 'nimeni nu e rau in esenta', motiv pentru care dau oricand inca o sansa oricui, mai putin idiotilor si ticalosilor cronici.

A treia secventa propusa e una importanta: e prima facuta de altcineva decat de mine, dupa luni intregi de incercat sa conving diversi Creatori sa se implice in acest Proiect.

Buna sau proasta, asta ramane sa stabiliti dvs, insa parerea fiecaruia n-ar trebui sa depaseasca spatiul circumscris de regulile Proiectului, si poate si ale unui bun-simt: un vot si-o casuta de opinii.

E dreptul dvs de a folosi acest spatiu, e rugamintea mea de a nu-l exceda cu argumentatii ale propriilor teze si a nu anexa Proiectul rafuielilor sau teoriilor personale.

Motiv pentru care, maestre Pitbull, zic ca hai sa lasam oamenii sa zica ce-au de zis, in limitele pertinentei, si sa incercam sa construim din mai multe adevaruri mici unul mai mare.

Te rog eu. Mersi