Eminescu Versus Eminem -
3.45/10
M-am hotarat sa nu scriu mai mult de X randuri la filmele sub 7. Unde X asta, nu-i asa de mare...
Gianina Corondan joaca bine, dar zgarie posterul ala shi mai bine.
Quote:
Trei studenti la Regie discuta si cauta surse pentru a face un lung metraj.
|
Mda...am vazut si asta.
Quote:
"…Nasul, Chucky, Falci, Alien sunt opera unui regizor universal, transmitand un mesaj unic: „De vina e sistemul!” care ne transforma in creaturi lacome.
|
Sa mai continui cu sinopsisul? Eu zic, nu e cazul...
Faza tare e ca la Castingul (trei), fetitza recita mai bine ca fetele mai mari. Adica, alea de varsta noastra. Tipele alea mai mari. Recita mai prost ca fetitza. Adica Eminescu e mai ciumeg ca Eminem (asta se stie); ca primul dintre ei a fost un geniu al secolului 19, un Luceafar al poeziei, si a trait distrugandu-si la propriu existenta pt opera sa nemuritoare iar celalalt un hip-hoper al zilelor noastre
ce le zice pe nume , are milioane de dolari, canta
poezii despre mama lui...mama lui il mai da in judecata...oricum, el se reflecta in smekerasii aia si-n tipele alea, asta spune filmuletzul. Dar de ce Eminem? De ce nu, Mutu? De ce nu, Chuck Norris? De ce Eminescu si nu Antonioni sau Scorsese? Intrebari stupide dom'le, filmul e deshtept rau! Si fetitza recita cel mai bine, aproape ca imi dadusera lacrimile... lacrimi de sudoare pe o frunte zbuciumata ce se intreba: "
oare cat poate merge ciudatenia?"
Si merge...continua sa mearga.
A fost si amuzant spre deosebire de Fixul Alert. La casting si chestia aia cu lacomia din Falci si Nasul, interesant...oare americanii au privit?
Nu scenariu, nu regie, nu joc (mai ales Piersic Jr.), intr-un cuvant:
EMINEM. Si iarasi
Eminescu e K.O....