View Single Post
Old 24 Nov 2006, 05:05   #8
silver_boy
Guru

silver_boy

io nu pot sa-l uit pe Nicu Ceausescu ( k tot venii vorba de familion) cand a fost adus la Televiziunea Romana si "Libera" in 89...prins de Nicolae Marian Matei - un nomenclaturist trecut subit la noua orinduire...
In drum spre Televiziune era gata-gata sa fie linsat de gloata si cineva reusise chiar sa-l injunghie cu un cutit...
Dealtminteri, chiar asa a si fost prezentat "poporului" : haituit, tumefiat, sangerind continuu si pishat pe el...
la incercarea de linsaj contribuise si faptul ca fusese prins avind un pistol pe care - pucistii- il tot aratau intrigati norodului
" pa cine ai vrut ma nenorocitule sa impusti?" - si poc ,ii mai ardeau cate-o scaltoaca in direct
totul atit de ...romanesc
Pe Zoe cred k am vazut-o doar o singura data la tv dupa revolutie, intervievata de un reporter tembel .
In rest, vesnicele imagini din arhiva personala cu tatucu si coana Leana radiind veseli prin nameti de zapada...
mi s-a parut mereu ( i dont know why) o fiinta stearsa si nefericita traind vesnic in urmbra parintilor.
sunt convins ca dupa revolutie a trait un continuu calvar ( parasita -probabil- de marea parte a camarilei) avind totusi "norocul" unui sot care i-a ramas alaturi pana la sfarsit.
Una peste alta, jumatate din viata a trait-o privilegiat.
In rest...who said that life is fair?