Thread: Ajutor... help
View Single Post
Old 17 Nov 2006, 16:14   #12
alakazam
Banned

alakazam

Re: The God - Three persons and one being...

Originally Posted by Supastar:
mistah J esti si pe alte forumuri unde ai avut tot comportamente deviante marca bubu care ti-au atras un ban.
Ti-as fi recunoscator daca mi te-ai adresa cu pseudonim-ul "alakazam" intrucat suntem pe Cinemagia... Daca vrei sa mi te adresezi cu Mistah J, fa-o prin mesaj privat sau pe alt forum unde am acest pseudonim... In legatura cu partea secunda: ei, hai nu ma-nnebuni... Ce forumuri, draga?
Originally Posted by alakazam:
s-ar putea sa il convinga pe Supastar ca afirmatiia sa ["frustrat (a)sexual"] este de fapt - discriminatorie din punct de vedere al corectitudinii politice
nu trebuie sa ma convinga pt k asta si vroiam sa se inteleaga!
In cazul acesta remarca "SUPASTAR = NESIMTIT (?)" se transforma in "SUPASTAR = NESIMTIT!"
am si eu o intrebare cat se poate de serioasa: esti asexual? (si nu-mi spune k doar te intereseaza subiectul, vreau sa stiu dc te-ai banuit vreodata a fi asexual) :?
Care parte din afirmatia ca mi-a placut ideea abordata de filmul respectiv nu ai inteles-o...? E ca si cum ai spune ca te suspectezi a fi homosexual doar pentru ca ti-a placut ecranizarea Brockback Mountain... Nu, nu sunt asexual. Acum am si eu o intrebare foarte serioasa pentru tine: esti pederast? Vreau sa stiu daca te-ai suspectat vreodata de a fi un pederast afro-american (in legatura cu pseudonimul tau intreb asta; in primul rand trebuie sa fii putin narcisistico-efeminat ca sa iti pui drept nick cuvantul "superstar" si in al doilea rand trebuie sa fii de culoare ca sa il pronunti "supastar")... :lol:
alakazam is offline   Reply With Quote sendpm.gif