View Single Post
Old 10 Nov 2006, 22:27   #38
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
@noto...
Chiar nu vad de ce trebuie sa stiu toate detaliile pe care le-ai dat tu in primul paragraf ca sa ma atraga filmul...pentru ca tot nu o face. E prea simplist...si dupa mine, acum, prea laudat.
Da, inteleg lucrurile specifice horrorului, the bad guy never dies & shit...face legatura la faptul ca un cosmar parca nu are sfarsit. Dar mai este si chestia aia cu "orice are un inceput, are si un sfarsit" (si nu, nu e luata din matrix) chiar si in horror. Ofera prea multa gratuitate de asta stupida care nu se termina...si la un moment dat e de prost gust. Pentru mine. Eu asta am cu genu asta, deci mai bine faceti voi ce vreti cu el

On-topic:
Miami Vice - 6/10. Mai mult un exercitiu de regie pentru Michael Mann. E prima oara cand foloseste digitalul in loc de pelicula...si dupa explicatia lui ii e mai usor sa lucreze cu contrastul si saturatia direct din camera. In fine, au fost unele scene care sunt misto facute...cu cerul ziua, dar si noaptea...si stim ca Mann e bun la prins atmosfera noptii (vezi Collateral, din cele mai noi), dar au mai fost scene cand ziceai ca si-a aduc hi8-u de acasa sa filmeze un film cu buget totusi de vreo 40 de mil. In rest, o plictiseala generala...nu cred ca am cascat la vreaun film cum am cascat la asta de vreun an...poate mai mult. A lungit-o inutil...dar probabil a vrut sa prinda exact cum se desfasoara o ancheta la ei, incet. Slabut Mann, poate data viitoare.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif