dear all,
credeti-ma, va rog, k TOATE kestiile p care l pun aici sint din capul meu 100%, necontaminate d kestii d p net or whatever! la orgoliu meu, ar fi absolut contranaturii sa 'ma iau dupa' x sau y
so - faptul k si altii 'vad' john waters in 'pepi, luci...' nu e decit o confirmare a faptul k
asha este, iar descrierea
mea este
numai a mea - & k i'm RIGHT!
cine ma cunoaste stie k i don't buy kestiile 'prefabricate' not even if my life depended on that.
cit dspr 'new age'-ul movidesc - LOL, LOL si iar LOL! ma-ntreb din c hruba internetik sau a mintii proprii a extras tov marx aberatia asta :w00t: n-are nicio leg. cu 'new age'-ul (decit in sens pur figurat, gen 'comunismul a fost un new age in ist. omenirii' :lol: ), adik nu are tangenta cu vreo miscare pseudo-religioasa, a fost pur si simplu o miscare
eliberatoare - si nu 'd eliberare'! - in toate domeniile, dar mai ales artistice & stuff, imediat dupa franco; a skimbat mentalitati masiv. ma rog, presupun k gasiti definitii mai comprehensive p net - acolo unde tov marx isi osteneshte okii cautind coincidente intre parerile lui als si c scrie acolo :lol: