View Single Post
Old 06 Nov 2006, 13:57   #18
rapt_spot
Novice

rapt_spot

:? Tare ma tem ca era inside-ul inside-ului de inside-joke ca pun. Meaning, daca unii se pierdeau coloristic in caleidoscopul de imprimeuri si de culori de pe fustele lui Cruz, altii blestema damned prints ca nu devine asa evident ca are pernite puse... trivial, trivial, stiu, but c'est la vie. Ehm, nici acum nu'cre'ca e clar, pt ca are analogie cu un anume moment la care am asistat la cinema, greu de redat

Cat despre topul tau, hmmm:
Ma mir sa vad La ley del deseo asa sus :hmm: Dupa mine, filmul e nehotarat rau de tot (ma rog, inclusiv ma deranjeaza ca e cam sissy), cu singure highlights relatia incredibil de senin-weird a fetitei cu adultii, si mai ales MAUSOLEUL ala in care :w00t: madone se scalda in aceeasi ceara topita cu Vlad Tepes!!! Uau. Merita sa te chiorasti pt asa un plan-detaliu. Ciudat rol pt Banderas. Ciudat. Bun.

Apoi, Pepi, Luci.... (probabil din cauza copiei vhs pe care am vazut-oi eu hat-hat) parea a fi de un prost-gust nu anarhic, ci Diana Ross-esque strepezitor. :sick:

Tin sa zic ca n-am vazut Matador, nici Entre tinieblas, iar despre "Mujeres al borde", nu am decat :love: (desi sitcomul twisted, ca maniera si mod de perceptie e mult mai putin importanta decat the sheer laughs it gets).

Si nu voi dezbate La mala educacion: imi dau seama de ce ar putea sa nu placa. Doar ca e foarte bine structurat si artificial-playing-by-rules si fals-film-noir-ehmmm-fuchsia si inca mi se pare adorabila asa o confectie.

Asa ca, imi permit sa pun pe primul loc "Que he hecho yo para merecer esto", cu "Todo sobre mi madre", "Mujeres al borde..." si "Kika" coming shortly afterwards.

BTW, zi si tu daca cuplul Victoria Abril+"Letal" din Tacones Lejanos nu e THE EPITOME a nevrozelor contemporane, what with role-playing in a couple, procurorul travestit :lol: si tanti-varianta spaniol-naiv-total look Chanel-epigona a lui Liv Ulmann in filmul la care face referinta plotul. Delicios. In fine, am parantezat.