Originally Posted by Neuptolem:
nu m-a convins un film european sau romanesc sa visez la o cariera in film
|
poate nu ai vazut ce trebuie... strike that, in mod sigur n-ai vazut ce trebuie...
Stiu ca majoritatea ma privesc cu scepticism
|
scepticism e generos spus... stai linistit, nu esti primul de pe forumul asta care ridica in slavi filmul hollywoodian in detrimentul celui european, si-ntotdeauna va ma rasari cate unul... nu-i nimic, filmul bun merge inainte, indiferent cati latra pe langa el...
Dar batranii magnati stiu ei ce stiu, unde nu sunt bani, este doar poveste, iar locul povestilor nu este la Oscar, ci pe net sau la edituri. Si au dreptate!
|
la asta pe cuvant ca l-am auzit pe hitch rasucindu-se-n mormant... o poveste bine spusa face mai mult decat toate efectele speciale din lume, si n-o spun pentru ca as fi fan Seherezada...
Referitor la inainte de 1990 doar Terminator, am scris in graba, doar ce aveam recent in memorie, nu m-am documentat, sau pt fiecare mesaj imi trebuie o biblioteca de dosare si carti...
|
nu, dar cand te apuci sa faci clasificari, trebuie sa ai in spate o cultura cinematografica, nu imdb-ul, ca altfel risti sa cazi in ridicol cand spui ca te rezumi la ce merita.