View Single Post
Old 31 Oct 2006, 19:38   #664
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

din ciclul:

sa ridem cu... marx!

[quote="marx"]
etica nu presupune niciun "celalalt", ci mai "multi" incluzand si autorul...

haha! hai sa reinventam etik! carevasazik ea nu presupune entitatea numita Celalalt, ci... 'mai multi'?! LOL care 'mai multi' sint... acelasi, nu? re:LOL

Quote:

Luxul nu se defineste prin "acumulare" pt ca nu este o entitate CANTITATIVA, iar Botero e la fel de minimalist ca Giacometti, dar presupun ca aceasta carte e de umor si toate aceste aiureli reprezinta continutul necesar pt a atinge profilul satiric.

ink una: carevasazik 'luxul nu s defineste prin... cantitativ' - am citit bine, oare?! adik opulentza este asha, o kestie... calitativa!? cind spui: 'cutare traieste in lux', NU t gindesti la materialitate, exces, risipa? astea sint... calitative?? (k sa nu mai spun k, in fraza citata, 'lux' era folosit la figurat!)

re: botero & giacometti: alta confuzie! botero = minimalist, LOL! e fals-naiv, ceea c e cu totul altceva!...
in plus, ink o data, tov. marx nu reuseste sa discearna sensul propriu d cel figurat: in fraza resp. eu nu faceam exegeza artei lui botero, resp. giacometti, ci o analogie... fizica!
in furia sa d a avea ult. cuvint si d a s baga - in orice discutie - k musca in lapte, atoatepriceputu tov. marx o da cu oistea in toate gardurile ce-i ies in cale...
si, deloc paradoxal, el exemplifik - precum frustratii ignari & rudimentari care au postat mizerii drept 'comentarii'- complexul 'fetitza cu kibrituri': always looking from the outside - in...

o recenzie p care nu o stiam (f atenta & inteligenta) aici:

http://www.prezentonline.ro/article_...idarticle=2807

(nota bene: p dl iovanel cred k l-am vazut d doua ori in viatza si sintem - k sa zic asha - p 'baricade' ideologice divergente... )
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif