View Single Post
Old 19 Oct 2006, 00:27   #172
KORBEN
Guru

KORBEN

lacrimi de iubire 1/5

Mdeci urmeaza gen SPOILERE
Daca nu vreti sa serviti acest produs cinematografic cititi, sa stiti ce ati pierdut
1. acest sequel al acelei telenovele este un “film” care face abuz de doua cuvinte care incep cu “a”:
avion si actor
1.1 AVION
repetat maniacal ca sa fie spectatorul ferm convins ca ala chel si gras chiar a murit cand s-a prabusit avionul.
Care avion se tot prabuseste, cum intra un personaj in cadru cum zice “x (ala gras si chel adica, gen cotimanis sau asa ceva) s-a prabusit cu avionul si a murit.”
Nu e ca o mantra, formula variaza, se poate intalni si ca “x a murit. S-a prabusit cu avionul.”
Faza cea mai penala e ca fix dupa ce zice o tipa chestia cu AVIONUL prima data il si vezi pe ala mare si chel care e bine merci, I se reflecta lumina lunii in chelie fix langa geamul pe care se uita tipa care zice de avion.
1.2 ACTOR
Repetat obsesv, cum trece veun peonaj pe langa dan bordeianu cum il lauda ca ce ACTOR bun este. Si nu este, ba chiar este una dintre cele mai sinistre chestii din film.
Cand nu este folosit impreuna cu “bun” ACTOR este folosit si simplu, tot despre bordeianu (care seamana a michael jackson intro zi proasta)
Imi pare rau am fost imun la aceasta tentativa subtila (doh!) de imbecilizare, dan bordeianu nu este actor, cu atat mai putin un actor bun.
2. in acest film facut dupa o telenovela toti cei care au murit sau mor sunt de fapt vii.
Absolut toti
zombie de iubire, gen
3. muzica este absolut oribila! Jegnant de hidoasa, mirabolant de prost compusa si interpretata cu versuri incredibil de tembeloide.
Unde esti tu pepe, doamne, sa pui gura pe ei cu numaaaaaaa iubirea ta imensa?
4. adela popescu scapa bazma curata desi este o cazma intr-ale actoriei (si daca are vreo piesa pe soundtrack si intr-ale cantatului)
de ce?
Pentru ca formeaza un triunghi amoros cu bordeianu si papadopol Âși la cat de enevanti sunt ei doi ea saraca pare chiar oki.
4.4 adela popescu apare goala in fata semineului. Am vazut caini morti filmati mai erotic, tipa nu arata rau, inteleg ca daca apareau sfarcuri era ratingu mai restrictiv dar totusi!!!!
4.5
de ce saraca adela popescu trebuie sa culeaga papadii, cunoscute in limbaj popular drept basina porcului? Regizorul o detesta sau e pur si simplu auro-ironic?
5. regizorul este de o incompetenta vecina cu olgofrenia, face pilaf un scenariu decent (NUMAI dupa standardele filmelor facute dupa telenovele, desigur)
5.1 care e teaba cu zburdatul lui popescu si bordeianu pe dealuri cu iarba si papadii (am fost dragutz de data asta)????
Aia tot o ard iurea pe dealuri si eu mam imbecilizat de plictiseala,
5.2 exista numai trei momente filmate cat de cat decent si alea sunt copiate din horror-uri sau reclame!
6. ultima si cea mai mare magarie din acest “film:”
cum draq se poate ca intr-un film cu NICOLETA LUCIU gagica sa nu apara nici macar trei minute?
Si de ce e imbracata?
Asta e o mare nesimtire din partea scenaristilor, NICOLETA LUCIU trebuia sa aiba un rol substantial si suculent.
Verdict:
3/5 pentru momentele cu NICOLETA LUCIU (adica asculta cu urechea si danseaza cu unu care a fost in trupa ozon)
1/5 pentru film
0/5 pentru regizor
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif