Originally Posted by Nae:
why not....?
ma bag. am fost poreclit "iepure" cand eram mai mic si mai jucam, asa c-ar fii misto sa vad cat ma mai tin plamanii. daca nu ma tin, joc cu tigarea in gura... se supara careva?
|
hahahhahaha
draga nae, dumneata esti tanar...si nu horn batran ca mine ( dupa 30 de metri scot limba atat de sexy...lol )
Abia daca imi aduc aminte cum e cand alergi. But what a fuck...fotbalul ca mersul pe bicicleta nu se uita. Plus ca vorba lu nea Jiji, mai bine nu dau nicio declaratie, riscand sa fiu infatuat ...so, we will see.
raptor:
ASA E! (lol), ce-i aia... o lada de bere ...sa fie doua then, pt. invingatori
pt jeleu: in ce ma priveste nu ma dezic temperamental de steaua or something. Plus ca nu ma consider un suporter comun, de-ala care striga muue dinamo or rapid...astia mi se par genul de suporteri nefericiti ( cu viata lor, in ultima instanta)
tin cu dinamo or rapid in orice confruntare care nu implica steaua, si - la limita- nici kiar cu steaua - dak incep s-o arda aiurea cu faulturi or mai stiu io ce...
viata de fotbalist penduleaza intre extremele astea: intre zei adulati ca nimeni altii si ostracizati ordinari.
e o conditie pe care trebuie sa si-o asume.
( si pana la urma deloc vitrega, dak ne gandim ce satisfactii materiale si imateriale, au)
zi mai bine daca te bagi la o miscare, ca esti tinerel si bun de extrema