View Single Post
Old 18 Oct 2006, 20:06   #1419
silver_boy
Guru

silver_boy

Originally Posted by Nae:
why not....?

ma bag. am fost poreclit "iepure" cand eram mai mic si mai jucam, asa c-ar fii misto sa vad cat ma mai tin plamanii. daca nu ma tin, joc cu tigarea in gura... se supara careva?

hahahhahaha
draga nae, dumneata esti tanar...si nu horn batran ca mine ( dupa 30 de metri scot limba atat de sexy...lol )
Abia daca imi aduc aminte cum e cand alergi. But what a fuck...fotbalul ca mersul pe bicicleta nu se uita. Plus ca vorba lu nea Jiji, mai bine nu dau nicio declaratie, riscand sa fiu infatuat ...so, we will see.
raptor:
ASA E! (lol), ce-i aia... o lada de bere ...sa fie doua then, pt. invingatori

pt jeleu: in ce ma priveste nu ma dezic temperamental de steaua or something. Plus ca nu ma consider un suporter comun, de-ala care striga muue dinamo or rapid...astia mi se par genul de suporteri nefericiti ( cu viata lor, in ultima instanta)
tin cu dinamo or rapid in orice confruntare care nu implica steaua, si - la limita- nici kiar cu steaua - dak incep s-o arda aiurea cu faulturi or mai stiu io ce...
viata de fotbalist penduleaza intre extremele astea: intre zei adulati ca nimeni altii si ostracizati ordinari.
e o conditie pe care trebuie sa si-o asume.
( si pana la urma deloc vitrega, dak ne gandim ce satisfactii materiale si imateriale, au)
zi mai bine daca te bagi la o miscare, ca esti tinerel si bun de extrema