La 3-0 am inceput sa jucam si noi fotbal si sa aratam ce stim.Sau poate ca la scorul ala nu au mai vrut sa joace ei.Nu stiu de ce nu am jucat asa de la inceput, daca oricum am declarat la inceput ca acest sezon este un experiment pentru noi din care ne dorim foarte mult sa invatam.Ce sa invatam?Cum sa pierdem la 3 boabe diferenta 2 meciuri la rand.Faza tare a fost ca foarte multa lume a crezut ca o sa-i facem praf,toata lumea era alaturi de noi,chiar l-am atras si pe Dumnezeu de partea noastra.Oricum Steaua nu mai joaca mare lucru nici in campionat si se vede cu ochiul liber ca e nevoie de cativa jucatori.Prima prioritate e un portar ca maimuta aia nu e portar,sa iei 8 goluri in 3 meciuri e cam mult.Principala calitate a lui Carlos e ca poate sa primeasca gol din orice pozitie.
PS. Eu de ce nu am fost convocat la cinemanationala?Nu vine nimeni sa ma vada cum joc?Am niste driblinguri nimicitoare,chiar ametitoare in unele momente si invalui foarte bine pe extrema.Iar loviturile libere pe care le bat de la 30 de m scrie pe ele 11 m sau gol.Nu vreau sa ma laud,asa ca ma opresc aici.