frate, da e cva dk - la fiec. postare a mea - sar p mine atitia vajnici cavaleri ai adevarului (cu A!) - k 'ai dreptatii' nu pot sa zic

-, dl marx iese din pre-hibernare k sa mai zik una d-aia, d-ale noastre (in arta, stinga = avangarda, nu camil ressu, k ala-i pashunist!), iar dl john locke scrie in urma-mi mai mult k la un seminar :lol: ...
dar, cum detest sa las loose ends, iata si riposta:
pt lestatika
ai dreptate, dar asta sint, si e prea tirziu sa ma mai skimb honey...
pt gionloc
off, sint prea multe kestii...
cum dracu sa-ntelegi k as vrea sa conduk becali in romania!? c fel d silogism siluit mai e si asta!? adik, dk eu zid dspr bush k e k un becali al sua, tu concluzionezi k eu il vreau p becali pres. ro?!?!? e k si cum mi-ai spune k, intrucit brigitte bardot e blonda, eu o vreau p elena udrea la cotroceni...
in kestia cu 'dk e original si autentic', blabla - nu stiu d unde-ai scos-o p-asta cu autentic = adevarat... pai, kiar dk ar fi asha, e adevaru
meu, asta-i buna! cum adik nu sint autentic?? sofisme d-astea va-nvata acolo la facultate, la cj? jeeeez..., i'm stunned! :o
si cum adik nu sint original?? adik, ai mai intilnit multi monarhisti atei (ma rog, agnostici), pro-liberal-economici & nihilisti in materie d morala, hedonisto-consumisti & pro-razboi, dorind o intoarcere la antikitatea greco-latina si totodata trendy-cool-avangardisti?? dk da, fa-mi si mie cunostinta cu dublul meu! (k sa-l omor & sa ramin unicat...)
in plus, nu ma simt obligat sa vin la fiec. skimb d mesaje cu bibliografia, incl. a mea: dk nu stiai k am scris asha dspr bush, e vina ta, inseamna k nu cunosti toata complexitatea fenomenului als, LOL! (btw, kestia cu extrasenzorialu era - hello! - a JOKE, da probabil k acolo, in ardeal, e k la semafoare

)
si, in general, eu as lasa-o mai moale cu pretentiile astea d mare 'teorie' (politik or whatever), d park forumu asta ar geme d consideratii d mare subtilitate sau d idei geniale venind din partea anti-bushitzilor... CARE sint ideile alea forte, frate!? k nu compari alfa cu omega, ci alfa cu beta? multzam fain, mare lucru!