View Single Post
Old 17 Oct 2006, 20:22   #37
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
eu am scris dspr bush k e un gigi becali al americanilor, asha k nu pot fi banuit k l-as linge-n cur...[/i]

pai nu se vedea asta in ceea ce spui legat de politic alui externa (si in ideae asta ti-ai dori sa conduca Becali in Romania daca am avea forta economica a SUA ?)... ca altfel, oricum... inca nu se vede ca ai scris-o

stinga (incl aceea moderata, gen social-democratia) nu o suport pt k nu sint d acord sa dau d la mine pt saraci

aha.
ok !

in plus intelectualitatea d stinga ma calk p nervi pt k s crede cea mai tare din parcare si d fapt o freak big time, iar dreapta o accept numai in anumite kestiuni, cum ar fi cele economice (gen liberalism); in altele - arte, cultura, moravuri - nu sint deloc d dreapta!

si pe mine ma irita pozitionarile astea.. stanga.. dreapta.. intelectualitate...
si, urmand principiul exprimat undeva mai sus, in posturile anterioare, doar tipurile de discurs ma intereseaza, aci se intampla sa fi inclinat tu sageata prea la dreapta si, mai ales, intr-o questuine de viat asi de moarte, dar mai ales de moarte a celorlalti ca urmare a unor (pre)dispozitii cazone ale lui GBush. cu astea nu-s de acord.

si mai cred k nu trebuie despicat firu-n saishpe pt orice kkt... unele lucruri sint atit d evidente (gen: civilizatia occidentala este in pericol) incit a t mai intreba dk este asha e o dovada d orbire! kiar nu simtiti k arde shandramaua!?

nu ca nu arde, insa focul a fost atitat aiurea de cateva ori si Bush !

eh, atunci aveti nevoie d o persoana cu puteri extrasenzoriale, k mine...

:lol: (nu prea e de lol, dar lol)

si cum adik 'pt k eu am pareri dspr politik, lumea in care traim nu e una normala'??? adik c ai vrea - sa-mi interzici dreptu d a avea o opinie pt k numai tu si ai vostri sa va dati cu parerea intr-o lume 'normala'?!

no way!! ar fi culmea sa-ti fie interzis dreptul de a vorbi cum vrei (tu pari mai repede ca mi l-ai interzice!! sau asta e tot un complex de provincie ) !! ceea ce voiam sa subliniez e ca pozitiile astea beligerante is intretinute si de luari de pozitie precum a ta! iar tu recunosteai ca nu prea te afli in bune relatii cognitive cu domeniul politicii... si ca interesele tale merg inspre altceva. iar eu sugeram ca poate ar fi mai indicat sa rezolvi problemele pe care le simti bine, de obicei, filmele !

PS retoric vbind, am remarcat k ma acuzi - insistent - d o condescendenta d principiu...; ma tem k este o proiectie de-a ta, izvorita din complexe provinciale.

nicidecum nu e o proiectie... nu am chef acum sa incep sa subliniez prin mesajele tale remarcile (e drept, paote ca in mintea ta nu trebuie sa fi sunat asa, la fel cum e posibil ca tu nici scrierile tale nu ai vrut sa para atat de habotnice...). pana la urma, exista o putere a interpretului de a se misca in ceea ce scritorul nu-si califica drept asa sau asa!
daca tu crezi ca remarcinle tale devin limpezi spunandu-mi mie ca as putea avea complexe provinciale, e ok !

oricum, eu revista 'idea' nu mai citesc: stiu dinainte care sint ideile sale - it would be a waste of time... prefer 'cursurile d literatura' ale lui nabokov, doldora d idei vii si provocatoare 8)

gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif