pt crissis
haha, ideea k un conflict occident - islam nu exista!!!, that's a good one... dar unde ai trait in ult. vreme, p marte?! :w00t:
in plus, re: irak, nu vad c 'alta' strategie s poate imagina: cunosti vreun sistem intermediar intre democratie si tiranie?...
pt ulrich
da, e viviana forestiera... my bad. e k in kestia cu supercalifragilistic, care nu era din 'sunetu muzicii', ci din 'mary poppins'. dupa o anumita virsta le mai incurci, o sa vedeti voi cum e.
dar ideea d a sta lga un mujic si d a-i intelege simtzamintele... brr, asta e coshmaresc indeed! :sick:
pt gionloc
eu
am scris dspr bush k e un gigi becali al americanilor, asha k nu pot fi banuit k l-as linge-n cur...
nu stiu cit d originale sint ideile mele re: stinga/dreapta, dar macar sint autentice. eu nu ma falsific k sa 'dau bine' in public: stinga (incl aceea moderata, gen social-democratia) nu o suport pt k nu sint d acord sa dau d la mine pt saraci, in plus intelectualitatea d stinga ma calk p nervi pt k s crede cea mai tare din parcare si d fapt o freak big time, iar dreapta o accept numai in anumite kestiuni, cum ar fi cele economice (gen liberalism); in altele - arte, cultura, moravuri - nu sint deloc d dreapta!
si mai cred k nu trebuie despicat firu-n saishpe pt orice kkt... unele lucruri sint atit d evidente (gen: civilizatia occidentala este in pericol) incit a t mai intreba dk este asha e o dovada d orbire! kiar nu simtiti k arde shandramaua!? eh, atunci aveti nevoie d o persoana cu puteri extrasenzoriale, k mine...
si cum adik 'pt k eu am pareri dspr politik, lumea in care traim nu e una normala'??? adik c ai vrea - sa-mi interzici dreptu d a avea o opinie pt k numai tu si ai vostri sa va dati cu parerea intr-o lume 'normala'?! (asta, k sa nu t mai iau k la 'seminar', cu: 'define <normal>'!)
PS retoric vbind, am remarcat k ma acuzi - insistent - d o condescendenta d principiu...; ma tem k este o proiectie de-a ta, izvorita din complexe provinciale. oricum, eu revista 'idea'
nu mai citesc: stiu dinainte care sint ideile sale - it would be a waste of time... prefer 'cursurile d literatura' ale lui nabokov, doldora d idei vii si provocatoare 8)