View Single Post
Old 17 Oct 2006, 10:39   #26
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

haha, cine vbea dspr ruperi din context si neatentie la nuantele aduse in discutie?? park domnu gionloc, nu-i asha?

pai, atunci cum ramine cu ceea c am scris eu mai sus - i.e. faptul k NU sint pro-bush intr-o seama d subiecte, mai importante dupa parerea mea decit cele care tin d sfera militara? retinem doar c n convine, nu?
pt (LOL) 'argumentatie'!...
si da-i, si da-i, cu 'farul bush' si alte formule induioshatoare, cu totul din alta piesa...

re: kestia cu seminaru si 'urekerea' administrata: sincer, NU mi-e frik! sint absolut capabil sa tin piept la 3 duzini d stingisti infuriatzi pt k oricum, ORICUM, gindirea mea este atit d excentrik si d tortuoasa incit sint convins k nu m-ar intelege nimeni :lol:
si - pt mine - asta e o auto-gratulare, pt k nu doresc sa fiu solidar cu nicio gindire d grup 8) c ma intereseaza - nay, c ma pasioneaza de-a dreptu ( ) este sa enervez intelectualii d stinga...

PS in concluzie (k ma tem k altii nu ar observa-o...), eu nu accept decit ceea ce-mi convine, c rost are sa 'critic' lucruri cu care sint perfect d acord??
dar voi - voi astia, singistii, practicanti asidui ai unui discurs d surzi, autist, auto-justificativ -, VOI, repet, CIND criticati 'lumina' (roshie) a ' farului' vostru calazitor?? k deocamdata nu am remarcat decit ashkii rumegoase din kestii p care le-am auzit d sute d ori... and these - m'dears - are facts enough, thank you!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif