View Single Post
Old 17 Oct 2006, 09:41   #25
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
re: coreea - HELLO, adik ai vrea sa t atace coreenii d nord or what?? unele state sint din start suspecte, din motive prea numeroase pt a fi amintite aici, asha incit atacul preventiv ramine singura solutie...

deja e o discutie aproape fara rost, fiindca potenta gandirii politice a lui als e mai mult decat evidenta (e un fapt, intr-adevar). insa e distractiv sa-l vezi in pozitia razbonicului dreptatii si adevarului anti-atomicului-coreean, asa ca trebuie sa-l mai pistonam putin de amorul esteticii sale minimaliste! (cumva: sa raman pe lume doar eu cu ai mei razboinici drept-aci si degraba iubitorii de Gigi Bush ? )

nu, nu vreau sa ma atace coreenii de nord si nici am simtit vreodata ca ar face-o, numai ca e un american caruia ii tot inghiti politica, el tot vede monstrii peste tot si tot ameninta... probabil ca nimeni nu i-a aratat la timp ca in dulapul camerei in care dormea nu se ascundea nimeni care sa-l haleasca.
sint de acord: CdN e un stat suspect, insa de aci si pan la a-i ataca preventiv, ca si cand ai lua un paracetamol fiindca ti-e frig... e o cale lunga!
si URSS era un stat suspect, si SUA pentru URSS era un stat suspect in Razboiu' Rece, dar in afara unei defilari si a unui rinjet reciproc, nimic mai mult nu a fost. si stii de ce? fiindca intr-un razboi de aceasta natura nimeni nu mai e sigur ca va trai dupa! iar pana acum nu stiu sa fii amenintat coreeni vreun stat occidental altfel decat ca reactie a declaratiilor date de statele ocidentale, in special si in singular de Bush in ultima vreme !

in rest - eu cred k am adus suficiente fapte, nu argumente!... nu cre k mai trebuie argumentate evidentele...

cam asta e toata politica socio-intelectuala a elitei romanesti: in lipsa de argumente pertinente apeleaza la harul mistic subsumat faptului ca se considera o elita. de obicei chiar faptele devin argumente cand cu adevarat exista, insa in supraexcitarea pe care o observ in ceea ce te priveste, o supraexcitare ce intotdeauna se naste in acceptarea habotnica a luminii emanate de acest stilp (si, in general, de orice stilp de acest tip!), de acest far al dreptatii, Gigi Bush, in aceste conditii asadar, nu e de mirare ca vezi fapte, pierzi argumente, arati pumnul preventiv si scuipi flacarile credintei drepte.
pan ala urma defilam cu ceeac e avem, iar cand exemple si modele si rationamente ale existentei noastre numai sint, ce sa facem, scoatem AK47 si lacuim avioanele (aci ma refer la Bush) ca tineri fara alta sansa decat aceeaa de a muri pentru complexele altora se gasesc. au ei grija sa gaseasca. findca eu unul nu-mi imaginez ca als se va sui pe o bomba atomica americana al carei sistem de desprindere se va fi blocat cand trebuia lansata asupra Phenianului, cu toate ca afiseaza o strangelove fata de mult iubitul conducator si calauzitor intr-ale dreptatii mondiale, Gigi Bush!

cit dspr 'eleganta' discursului, blabla - nu sintem, totusi, la un seminar, ci p un forum, so...

oricum, topicu asta era dspr cu totul altceva

asa e, nu sintem la seminar ci pe forum. la un seminar (de filosofie, dar la Cluj) erai urechiat mai rau
iar topicul asa e, era despre altceva
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif