pt lestatika
gimme a break, 'argumentu' tau e kiar ridicol... dar tot e cva k ti-ai dat adevarata culoare p fatza!
pt crissis & co (k tot ginditi la unison)
c diferenta intre voi, oarecum articulati, si un alde anarchy. sau tuco sau generalul zod sau whatever, care-mi trimite mp-uri in care-mi spune kestii d genu: 'intelectualii americani sint anit-bush incultule'??
ei bine - eu nu vreau sa fac parte din numeroasa tabara a 'intelectualilor anti-bush', ok? mi s pare prea la indemina... prea asking for it... dk gindesc 'simplist', paralel cu faptele, cum s face k TOTI intelectualii p cre i-am cunoscut in occident sint anti-bush & anti-mondialisti?? cind ii vedeam/auzeam cum recita, la unison, aceleasi predici maniheiste, brainwashed beyond belief, mi-am spus k nu, NU vreau sa fiu k ei...
niciodata nu mi-a placut sa predic intr-o biserik gata convinsa; prefer sa fluier. ok, stiu ce-o sa-mi spuneti: k, in ro, lumea non-intelectuala e mai curind pro-bush, or whatever. dar eu NU sint pro-bush all along!!! spre deosebire d el, eu sint pro-avort, pro-eutanasie, anti-fundamentalist religios etc etc... sint d partea lui doar in kestiunea irakului &, in general, in kestiuni leg. d interventii armate. exista, deci, NUANTE! p care, insa, nu l observ la cei care-l critik...
cit dspr kestiile paranoide care mi s imputa - ok, asha e. si? toata lumea e paranoida, trebuie - asadar - sa t adaptezi ac. paranoia, inventind sisteme care sa functioneze inlauntrul ei... nu ati citit delillo?
idem - pt kestiile cu irakul. ok, deci s-a dovedit k nu avea arme d distrugere in massa, ei si? el trebuia atacat oricum, nu conteaza pretextele. trebuia inlocuit un dictator criminal cu o democratie. acolo unde nu s poate altfel, democratiile trebuie instaurate cu forta! NU pt binele popoarelor respective (in c ma priveste, i don't give a damn...), ci pt linistea noastra, a celor din satul global! eu, unul, nu ma simt in siguranta stiind k un dictator nebun, intr-un colt al globului, poate sa detoneze oricind arma atomik... asta e singura mea 'politik'.
|