Originally Posted by Alex Leo Serban:
it's a joke, isn't it?! TOCMAI discursurile STINGII seamana k doua picaturi d apa, sint copy&paste, acelasi refren, nu vezi nici nuante, nici abateri d la dogma corectitudinii politice! c bine va-ntelegeti... adastati intre voi, intonati in cor aceeasi mantra, va hraniti cu aceleasi resturi d la masa universitatilor stingiste... (astea au fost, admit, niste remarce 'grosolane'! dk vreti, mai am - k eu nu-mi pun lacat la gura  ) sinteti niste gregari!
CARE sint marile voastre idei?? c propuneti in locul capitalismului?? a treia cale-n gard?
diferenta fundamentala dintre capitalism si stingism este k primul este pragmatic, in timp c al doilea este idealist... viseaza la cai verzi (aici, roshii) p peretzi... si tine isonul terorismului islamic pt k, in ura sa fata d capitalism, ar prefera sa dispara societatea occidentala decit sa prospere liberal-economic!
ei bine, eu, unul, NU vreau sa se mai fak experimente p pielea mea - mi-a ajuns comunismul ceausist! si, da, d trei ori DA - vreau sua jandarm al lumii, k, dk nu sua (= cel mai puternic stat d p glob), atunci cine??
iar un jandarm nu tre sa fie prea scolit, LOL
tre sa aiba forta si fermitate!
iar asta e un pdv pragmatic - restul sint baliverne, kiar nu ma intereseaza
|
mda...