View Single Post
Old 15 Oct 2006, 12:46   #3
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by gionloc:

pana acum mi-am luat doar Fahrenheit 911.

care e un film d kkt; adik, mi s rupe k s ia d bush la nivelu idiotului aluia d francez care face teoria conspiratiei, dar este o violare a insesi ideii d documentar... guerilla filmmaking sucks! :sick:

probabil ca preferi WTC (:sick ca punct de reper asupra unui eveniment precum 9/11. acest film poate ca are mijloace artistice in san... si, asta nu e manipulator si... astfel, paote ca va fi difuzat la Studio !!

oricum, nu ma astept ca Bucurestii sa ia vreodata o pozitie anti-bush (ca America e cu totul altceva, adica mult mai mult decat Gigi Bush), asa ca sigur vom fi primii care vom pleca la lupta impotriva Coreei de Nord. si.... oricum..hm... din pacate nu va pleca nici Bodo, nici fiicele lui Basescu, nici Alex. Leo Serban, nici Adrian Paul Iliescu, nici......

la UBB a conferentiat acu o saptamana-doua Adrian Paul Iliescu.. despre democratia americana... :sick- nu democratia, discursul!!) pentru mine a fost prima intalnire cu un discurs propagandistic de o asemenea factura! tezist pana in panzele paroxismului, discursul a fost o adevarata incercare de spalare a creierului in public !!! mi-e teama de ceea ce trebuie sa se petreaca prin facultatile de profil (filosofie, st. politice) din capitala, avand in vedere cum vorbesc rofii de acolo...
altfel, oricum americanismul-bushist e cam pe moarte in tara lui.. ceea ce nu face decat sa demosntreze faptul ca MMoore a cam avut dreptate, din pacate 50 si ceva la suta dintre americani nu au vazut al timp.. si vreo 35 nu o vad nici acum !
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif