Sunt foarte multe mistere din sezonul 1 si 2 care au fost abandonate si nu vad cum o sa explice tot pentru ca au abordat simultan prea multe directii ca s-au ratacit pana si scenaristii printre ele, iar acum in loc de raspunsuri se deschid iarasi noi intrebari in speranta ca cele vechi vor fi uitate.
Unele chestii nu vad cum pot fi explicate rezonabil. Sau rezonabil de plauzibil.
De ce a deviat avionul?Pana acum am crezut ca din cauza ca Desmond nu a apasat butonul la timp dar acum vad ca avionul se afla deja deasupra insulei in momentul cutremurului iar in primul episod se spune ca au avut defectiuni si au deviat 1000 de mile.
Ben a zis ca a trait pe insula toata viata si e implicit sef sau unul dintre cei mai mari de pe insula. Cum de nu stie Ben de existenta iahtului daca exact unu din subalterni vroia sa plece de pe insula cu acesta ??Si de ce aveau nevoie de iaht, ca inteleg ca naufragiatii s-ar fi invartit in cerc.
Cred ca nici The Others nu pot pleca de pe insula cu toate ca au contact cu lumea,cineva le trimite provizii si cate o caseta ca sa stie si ei ce evenimente au mai avut loc,cine a mai murit cine a mai castigat campionatul.Vad ca vor sa-l ademeneasca pe Jack cu aceasta caseta.Daca sunt asa tari de ce mai au nevoie de Jack? Jack a hotarat sa intrebe daca fosta sotie e fericita, cu toate ca atunci putea afla cine era cel care i-a furat-o.
,,The Others" nu au oferit nicio dovada ca ei nu sunt the bad guys. Ba dimpotriva. La fiecare cateva episoade apare unul care spune: "We're not the bad guys Jack."
Ce s-a intamplat cu tipii aia care erau la pol?