Thread: Sa ma prezint
View Single Post
Old 07 Oct 2006, 13:06   #78
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Originally Posted by Alex Leo Serban:
hai k ati luat-o p aratura rau d tot...
park sinteti din 'caldura mare' combinata cu 'asteptindu-l p godot' si cu cva stan & bran...

bai frate, eu am o nedumerire (si sper sa nu s supere gloria, p care dja am cunoscut-o la premiera lu porumboiu - hi, gloria! - si nici newcummerul stefan - care, dk e acelasi p care-l am in minte, scria misto dspr film in 'ziaru financiar'...): intilnirea d azi din la 80 trebuia sa fie o kestie cu emi si cu toti cei p care i-a cunoscut re: cinemagia... cva very friendly, 'for old time's sake' & fara hidden agendas!
acu, aflu d la pitbull - si d aici - - k va fi un fel d 'let's meet the new team cinemagia', blabla, cu multe persoane ne- sau putin cunoscute a.s.o. adik cva oarecum oficial & artificial (prin natura lucrurilor), ceea c nu ma mai da p spate, k sa fiu f sincer...
adik, sorry, da eu nu vin dk e team building sau mai stiu eu c, k nu ma intereseaza! veneam la o kestie amicala, nu vin la o sedinta d redactie.

Asta era ideea, ca EU sa ma intalnesc cu VOI. Insa vad ca Gloria & co. nu au pierdut ocazia sa se bage in intalnirea noastra.
Nu am cum sa-i opresc, e o tara libera. Or sa stea putin si dupa vor pleca, sper ca isi vor da seama ca nu era intalnirea lor.
Si vom ramane noi sa vorbim de ale noastre.
Eu te rog sa vi, vreau sa veniti toti sa va spun planurile mele de viitor, de dragul vremurilor trecute cand CineMagia era frumoasa si stralucea, cum am mai spus...
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif