Doi sobolani intra intr-un cinematograf si urca in cabina operatorului. Cum asta lipsea un pic, sobolanii s-au pus sa rontaie rola de film pana au dat-o gata. Dupa ce au terminat-o, unul din sobolani, satul, il intreaba pe celalalt: "Ei, ti-a placut filmul?" La care celalalt raspunde: "NU, mi-a placut mai mult cartea !"
O tipa la medic: - Doctore tabletele hormonale pe care mi le-ati prescris cred ca sunt prea puternice! Imi creste deja par pe piept! - Pina unde? - Pina la penis!
Itic si Strul se prezintã în fata rabinului. Itic îi spune: - Rabbi, am o disputã cu Strul. Lãmureste-ne. Spune-mi, negru e culoare? Se uitã rabinul în Talmud si îi spune: - E culoare. În Talmud scrie cã trebuie sã te îmbraci în negru cînd moare cineva. - Dar albul e culoare? - Da, în Talmud zice cã mireasa se îmbracã în alb. Itic, adresîndu-se lui Strul: - Ai vãzut ma cã televizorul pe care ti l-am vîndut era color?