View Single Post
Old 05 Oct 2006, 17:35   #472
Andrei1902
Junior
 
Andrei1902
 
Join Date: Sep 2006
Location: Constanta
Posts: 31
Originally Posted by st3fan:
Originally Posted by Andrei1902:
In concluzie este un film genial [...] dar nici pe departe arta
Te las sa mai reflectezi la aceasta afirmatie.
Intocmai filmul reprezinta un exemplu de film reusit chiar genial din punct de vedere al marketingului! In aceeasi categorie se inscriu Blair Witch Project, Troia, Codul lui da vinci (cartea, filmul este o vrajeala) Alien vs Predator etc! toata sunt filme care au adus multi oameni la cinematografe, care au fost apreciate (mai putin AVP ) care au distrat lumea dar valoarea lor din punct de vedere artisitic este aproape de zero !
Ca exemplu de aerul de film de vacanta pe care il lasa sunt roulurile de programe constiente care sunt interpretate atatde sters incat imi fac sila.
Mai explicit un program reprezinta o entitate informationala iar unul atat de destept incat sa devina constient de existenta sa (chiar si nemateriala) ar avea o cu totul alta gandire. Pai actorii care joaca rolul unor programe sunt atat de umani ca nu m-ar convinge nici in 10 ani ca sunt construit pe cu totul alte principii. Singurii care se propie de acest concept sunt agentul Smith, Arhitectul si gemenii fantoma in rest sunt atat de slab interpretati ca strica tot conceptul. De exemplu lui mrs Oracle la replicile lungi cu tema de gandire ii fug ochii pe promter atat de varza este !
Andrei1902 is offline   Reply With Quote sendpm.gif