A fost sau n-a fost? - 4/5: Ma temeam ca nu o sa-mi placa... Dar a fost mai mult decay ok, desi nu stiu cat au inteles strainii care i-au dat premii pe la tot felu' de festivaluri. Problemele cu "A fost sau n-a fost?" sunt cam aceleasi pe care le au majoritatea filmelor romanesti: prea putina muzica, la final lãlãie, apoi e termina brusc, tocmai cand actorii joaca mai bine, apare cate un diletant intr-un rol pasager (de data asta a fost chinezu' ala) - chestii peste care se poate trece, insa, usor cu vederea. Pentru ca primele 45 de minute pregatesc extraordinar de bine - nu prea lent, dar calculat - scena intrarii in emisie, moment din care filmul este teribil de amuzant.
Am o singura mare dezamagire in legatura cu "A fost sau n-a fost?": titlul te duce cu gandul la intrebari mai profunde despre ce s-a intamplat cu 16 ani in urma in Romania, despre Revolutie si evenimentele care au urmat. Dar si asa e bine... cu trei moldoveni care incearca sa aduca glorie revolutionara micului lor oras. (heh heh heh)
((Replica-totala: Am facut revolutie cum am putut!))
|