Thread: Muzica
View Single Post
Old 03 Oct 2006, 22:11   #899
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
Bine frate cum zici tu...eu stiam k exista graceful dar nu mai conteaza omul se mai inseala!Am gresit cand am zis k gusturile nu se discuta...se discuta de aceea s`a facut acest topic, vorba vine(gusturile nu se discuta) u know what i mean...dar nu ma asteptam sa fiu asa luat pe sus ca imi place house`ul!Am facut o paralela intre manele si house, cel putin am incercat!Stiu si eu k exista cluburi care sunt plini de asa numitii houseri dar toti defapt asculta un Guta sau un Salam cu Sunca..nu zic ca eu sunt cel mai mare houser sau ca sunt unul "pur sange" dar cel putin nu ascult manele...Ziceam ca house`ul sta in maini din cauza manelistilor si a prostiei...ai vazut si tu cu siguranta cum se imbraca, ce gusturi, cati bani, cum se comporta si asa mai departe un manelista sau un houser.Sunt diferente foarte mari intre ei, unul mai mult sau mai putin agreat de societate!Insa asa cum stim cu toti manelistii ne fac de rusine si nici nu se dau pe posturi TV(Exceptie fac Taraful si care mai este).
Nu am nimik cu manelistii sau cu manelele insa mie personal nu imi plac, atat am vrut sa zic de la bun inceput!
Mai vb