Thread: Muzica
View Single Post
Old 02 Oct 2006, 21:23   #895
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
Dominic a scris:
You know what i meant!Dar hai sa iti explic dak esti mai greu de cap...
Prin "a ma omora" ma refeream la faput k nu imi plac toti in egala masura...Egala masura-->Nu imi place la fel de mult de unu(una-formatie) cat imi place de altul...Daca Dj Tiesto/Atb imi place foarte mult...Deep Dish(de ex) nu imi place la fel de mult cum imi place de el/ei.
Daca nu ai inteles ce am vrut sa zic nici acum te rog sa imi zici ce anume!

"a ma omori", nu "a ma omora".
Si nu te omori pentru cineva (in sensul asta), ci dupa cineva. Si nu te poti omori dupa cineva in diverse (de fapt poti in exact 2) proportii, e o chestie binara. Te omori dupa cineva sau nu.
PS: Be grateful ca m-am luat doar de cum te-ai exprimat si n-am zis nimic de gusturile tale muzicale.
__________________________________________________ _________
1.Da!Recunosc e corect!Din punct de vedere gramatical cuvantul "omori" l`am scris gresit, se mai intampla, am scris mai repede!Nu mai conteaza
Nu inteleg ce ai vrut sa zici mai apoi"Si nu te omori pentru cineva(in sensul asta), ci dupa cineva", ai zis acelasi lucru,zic eu.Ba da pot sa ma omori pentru cineva(a ma sinucide), de ce nu?It's a free country, fuck the consequinces, i don't give a damn what happens after!Nu?Pot nu?Da!
Nu e binara "chestia" deoarece nu am zis k ma omori la genul k o fac...ci la modul k (omor - placere) nu imi place de ATB(cum am zis si mai sus dar vad k nu citesti) cum imi place Deep Dish!
Din pct meu de vedere, m`am exprimat mult mai bine decat ai facut u in mesajul precedent!
2.Sper k te`am convis, prin acest mesaj ce am vrut sa zic defapt.Am comis atatea sinucideri intr`un mesaj:lol::lol:.
Stiam ca e "gracefull" nu "greatful"....asa stiam eu si asa zic, corecteaza`ma din nou dak gresesc...And i`m not greacefull not a bit!Because...gusturile nu se discuta frate!Topicul e "muzica" nu "spune genul de muzica pe care il asculti ca sa iti sarim in cap, ca noi suntem toti manelisti si rapperi" nu?Asa am citit eu...Din asta am dedus faptul k tie nu iti place genul de muzica care il ascult eu si nu pot sa accept aceasta critica!Iti zic si de ce...house`ul este muzica nu este muzica buna, ci muzica extrem de buna ascultata in tarile europene mai mult(Olanda, Germania[tara natala de altfel], Norvegia, chiar si Belgia si multe altele insa aici o gasim cel mai frecvent).In tara asta plina de manelisti house`ul se tine in 2 maini, abia mai reuseste sa se mentina.Nu multa lume stie ce e bun si frumus...decat sa ascult Guta sau Carnat cu Sunca ala...Muzica nu zgomot......"Asculta" muzica cu inima nu cu portofelul si cu cocoselul, simte`o nu ejacula prematur
Nu vreau sa ne certam, si nici nu o fac acuma prin mesajul asta...imi trebuie mult ca sa ma cert, eu fac conversatie acuma...Tie ce gen de muzica iti place?!