Originally Posted by herbert:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
hai da-o dracu mai herbert, k moartea lui nykvist e mult mai importanta k un articol, oricit ar fi el d bun si frumos!
ink o data s vd k esti mai mult om d litere decit d celuloid...
|
als-ule, eu nu afirm deloc ca articolul lui Plesu e "bun si frumos", dimpotriva. comentariul meu e sceptic, atent si cu teama pentru evolutia de maine a lui silver_boy  , care se lasa sedus de o aparenta frumusete, de urzelile stilistice ale lui Plesu... intr-o situatie cand credinta sa (a lui Plesu) imi limiteaza, imi cuminteste pedagogic libertatea...
|
herbert
cred k Plesu are in vedere un anumit "tip de cinism", atunci cand amendeaza "bufonii absolutului". Cinismul ala gratuit care darama (ridiculizeaza) un edificiu fara a pune nimic in loc...Si o face cum stie el mai bine, adik cu intelepciune, din moment ce taxeaza eticul au armele esteticului folosind " nu e frumos" in loc de " nu e bine"....
cat despre libertati cumintite pedagogic...stiu io...mai degraba mesajul ar fi asta : daca tot e sa-ti asumi vreo libertate asuma-ti barem una cu sens.
Nu ca n-ai putea, ca nu e permis, la limita, ca nu e bine ..doar ca..." nu e frumos"...
Leornard:
asta imi aminteste (p langa cele cateva dat. pe care le am ) de bancu cu tipu ala care castigand la loterie 3milioane de dolari e intrebat ce-o sa faca cu banii.
Pai o sa-mi platesc datoriile
Si cu restul?
Restu s-astepte, ce poola mea...