Originally Posted by Supastar:
dunno... poti sa dai detalii?
|
E vorba de un proiect lansat prin 97-98 de ªtefan Iordãnescu, de construcþie a unui studio în magazia de decoruri a operei. Proiect reluat acum cu forþe...proaspete. A mai fost un proiect care plasa studioul în actualele ateliere ale teatrului, dar...sa pierdut. Deocamdatã, cel mai câºtigat din aceste proiecte e arhitectul sau firma care le realizeazã.
Originally Posted by Supastar:
adevaratele mele probleme cu tnt-ul sunt actorii (si nu-i cunosc personal k s zic k as putea avea ceva cu ei); astia si tot clanu ieremia.
PS. numai pt formarea unei idei: o cunostinta de-a mea care a fost director al teatrului o perioada mi-a pov k a incercat sa mobilizeze actorii si a organizat tot felul de workshop-uri specializate (de miscare scenica, voce etc.) cu profesionisti adusi de prin diverse parti. Rezultatul a fost k un numar impresionant de actori s-au prezentat cu scutiri medicale pt a scapa de workshop-uri. :hmm:
|
ªi eu cunosc câþiva actori..ºi povestea e foarte plauzibilã.

Dar nu i-aº învinovãþi în primul rând pe ei. E vorba de un sistem neconcurenþial care nu promoveazã talentul ºi munca. Majoritatea dintre ei sunt angajaþi pe bazã de afinitãþi ( conjuncturã de relaþii, în funcþie de cel,..cei care sunt la conducerea instituþiei, ...de exemplu: recenta (re)angajare a lui Alecu Reus) sau pentru cã ...nu sa gãsit altceva mai bun la îndemânã. Cei cu adevãrat talentaþi, ambiþioºi ºi muncitori, nu rãmân la Timiºoara...din pãcate. De fapt...nu vreau sã fiu foarte rãu, dar ºcoala Timiºoreanã de actorie...nu exceleazã,...dimpotrivã.