Originally Posted by Supastar:
duh! that's just because TNT sux ass big time! 
......................
|
:lol: Deºi nu e de râs. Timiºoara parcã e blestematã. Istoria nu se mai repetã. Resurse cu grãmada ºi incompetenþã aºiºderea. Cãminul Cultural Naþional sau Teatrul de de amatori TNT, nu se dezminte. Iar alþii mulg cu sârg ºi interes din sânul sterp al (sub)culturii timiºorene, adãugânduºi "realizãri" la CV ºi portofoliu. Vezi Alexander sau Modreanu.
Mai nou teatrul se laudã cu un proiect de salã studio. Ai vãzut filmul?
Ha... ca sã vedem alte "producþii de succes"? De fapt am convingerea cã e vorba de sume importante de ...rulat. ªi sunt mulþi amatori de supt...bani de data asta. De proiectul ãsta se aude de cel puþin 8 ani ºi la câþi bani se pare cã înghiþit în faza asta de proiect ºi în timpul ãsta, cred cã se construia un mic teatru.
ªtii ce mi se pare în continuare aberant în teatru în general. Un regizor " de succes" este "rugat" sã regizeze un spectacol, (sã finalizeze un proiect, al sãu sau al teatrului), este plãtit cu câteva mii de euro , din bani publici, îºi terminã treaba în câteva sãptãmâni (5,6), se investesc miliarde în spectacol, tot bani publici, iar spectacolul se joacã de câteva ori dupã care "moare" din lipsã de public sau de resurse. Asta în timp ce actorii care duc greul spectacolului, au salarii de bugetari de max250 de euro pe lunã, iar ceilalþi angajaþi mult mai puþin. Nu înþeleg de ce nu existã sau nu se poate creea o relaþie de dependenþã între onorariul regizorului, resursele investite, muncã, bani, ºi... succesul spectacolului. De ex. resurse mari investite, succes 0 => regizorul primeºte 0 lei.