back on topic: am citit si eu cronicile lui gorzo din 'dilema veche' si din 'B-24-FUN', si se pare ca tipul are un fix: ca e 'artificiala' si trasa de par toata dramaturgia pt ca lalalilu si prietenii sai viseaza sa infiga un cutit in ceausescu si, vezi, asta e neverosimil, atata timp cat pt el si restul copiilor atunci era relevant numele pif.
mie mi se pare o exagerare peste care poti sa treci destul de usor fara sa dai in cap intregului film - intr-adevar, si eu si prietenii mei ne jucam de topi si testoasele ninja, dar tin minte ca, imediat ce a cazut regimul, eram destul de montat impotriva impuscatului si debitam cuvinte jignitoare la adresa domniei sale in fata tuturor, cuvinte desprinse, in principal, din gura familiei + desigur ceva improvizatie de la mine. :lol:
copiii sunt extrem de usor de modelat si, daca sentimentele anti-comuniste dintr-o familie sunt foarte puternice, este posibil ca niste copii sa le 'preia' si sa le 'duca mai departe'.
andrei, mon ami, imi esti drag, dar ai niste fixuri !