View Single Post
Old 23 Sep 2006, 21:11   #13
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä täceai, filosof rämâneai.
Vama Veche, în formula initialä, a fost rezultatul initiativelor si creativitätii celor trei membri fondatori ai formatiei: Liviu Mänescu, Tudor Chirilä si Traian Bälänescu. Toti trei au contribuit în egalä mäsurä la nasterea albumelor "Nu am chef azi", "Vama veche" si "Am sä mä întorc bärbat".
De pe la "ASMIB" încoace, colaborarea între ei a început sä scârtâie. Tudor, care era cel mai tânär, se maturiza si evolua spre formule muzicale mai sofisticate (primele semne se observä în "ASMIB", apoi în remixärile de pe CD-ul "Best of Vama Veche"), în timp ce Liviu si Traian (si Lapi, devenit între timp bateristul formatiei) preferau sä rämânä la simplitatea formulelor initiale. Acest conflict stilistic a atins masa criticä o datä cu albumul "Fericire în rate" - compus aproape integral de Tudor Chirilä si Eugen Caminschi. Imediat dupä lansare, au ajuns la concluzia cä nu mai pot lucra împreunä, si s-au despärtit.
Acum, Tudor si Eugen au format grupul Vama, împreunä cu Raul Kusak (claviaturi), Dan Opris (chitarä bass) si Lucian Hoargä (tobe - colaborator), iar Liviu, Traian si Lapi lucreazä si ei la închegarea unui grup propriu.

Oricum, am spus toate astea ca sä nu creadä lumea toate prostiile si zvonurile. Altfel, topicul e off-section (fusese deschis de Nightwane ca sä mä tachineze pe mine). Si cum a umplut tot forumul de topicuri paralele, n-are nici un rost sä-l trimitem pe ästa altundeva. Gata. Emanuel sau MinRep, încuiati-l, vä rog.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif