Thread: anim'est
View Single Post
Old 23 Sep 2006, 08:43   #7
Longshot
Kingpin

Longshot

prins ieri ceea ce in program era trecut ca 'mozaic 4 (program adulti, fara dialoguri)'. 15 scurte la union avand cu totul cam 90 min. cinematograful, destul de gol initial, s-a umplut cat de cat (oricum, fata de normal, a fost arhiplin - la the five obstructions eram doi oameni in sala). comparativ cu oferta de la dakino sau anonimul, animatiile au fost excelente. zero degree (cu soldatul in desert prins si abuzat de limitele incadraturii unei camere viceo care incet incet il duce spre o prapastie) si i love death ( http://www.funfreepages.com/flash/i_love_death.php ) le vazusem deja cu alte ocazii dar au fost destule ok in rest. How to Cope with the Dead (la doar 3 min, despre o bunicuta care motaind calm in fotoliul ei din fata tv-ului, primeste vizita unui inger al mortii parca scos din Spawn, prilej cu care bunicuta iese exploziv din letargie si il bate gen Matrix pe mult mai descarnatul ei adversar de se caca ala pe el) cred ca mi-a placut cel mai mult, eventual la un loc cu Versus si Vent.
ziceam sa bag animatiile britanice de diseara dar parca vad ca o tine cu ploaie si mi se face lene.