View Single Post
Old 21 Sep 2006, 14:03   #23
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by notorious:
kiar nu poti sa taci odata din curu ala mare si roz ??

ouch! :lol:

re: 'spurcaiala' - pt k n-ai fost la tiff, sa-ti explic: la masa rotunda 'moderata', kipurile, d moa, cm a sarit la bataie d cum i-am dat cuvintu, reprosindu-mi k, acu tz ani, la cannes, cind a luat el palma pt 'trafic', eu nu m-am dus sa-l felicit... perfect adevarat (si inadecvat contextului in care noi discutam cu totul altceva!): sint d parere k in job descriptionul unui critic nu scrie 'relatii cordiale cu regizorii'! in situatii ideale, drumul unui critic si al unui regizor nu s-ar intersecta decit in filmu p care unu il face iar celalalt il vede.

inevitabil, cu puiu sint in relatii f ok acum (m-a invitat si la deskiderea restaurantului sau... si o sa ma duc!), iar cu cm - so-so: si el m-a invitat in colentina, la party-ul filmului, dar nu m-am dus.

re: film - mi s pare sub 'trafic' (un scurt plin d calitati, f interesant & cool) si, mai ales, '17 minute intirziere' (cel mai bun film al sau).
omu stie sa filmeze, s vd asta, dar filmu asta e ingalat (k structura) si cam batrinicios (k facatura).
kestia cu nostalgia e extra-estetik, ar trebui k cei care feel weak about this movie din motive sentimentale sa-si 'struneask' sentimentul...
ctp-u cred k a vibrat tocmai la latura asta 'fluier d os/mult cinta duios' - adik la kitsch.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif