View Single Post
Old 11 Sep 2006, 23:33   #557
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Crezi ca pe Antena 3 era cel mai rau? La Nasul, o jurnalista de la ceva revista de scandal se certa cu Peter Imre pentru ca n-a invitat presa la nunta lui, si deci incalca dreptul oamenilor de a sti ce s-a mancat la nunta si cum au fost imbracati invitatii. Imre are tot respectul meu pentru ca n-a pocnit-o cand l-a intrebat daca o mai iubeste pe Corina Danila.
Dupa care a urmat inegalabilul Sergiu Nicolaescu, senil, daca nu si beat, care a venit cu dezvaluiri "BOMBA!" (citez de pe ecran) despre Revolutie. Adica ne-a aratat un carnetel gasit de el pe biroul lui Ceausescu la Revolutie, bagat in buzunar si pastrat 16 ani. Ce continea? Informatii explozive despre cum functiona Securitatea. De exemplu, ca exista o ierarhie interna a Securitatii, si nu erau toti doar informatori. Sau ca existau si dosare de urmarit, si de urmaritor. Si alte asemenea declaratii nemaiauzite si inimaginabile la care Radu Moraru chiar se arata uimit si exclama "Acum abia putem sa adresam cu adevarat problema securitatii!". Ca in final sa aflam ca de fapt Serj lanseaza vinerea viitoare pe DVD niste filme, si toata chestia asta a fost doar pentru publicitate gratis. Si atunci am stins, desi promiteau (I am NOT joking, asta e citatul cuvant cu cuvant) "Peste cateva minute, femeia care doarme in pat cu un piton. Vine si pitonul!"
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif