View Single Post
Old 11 Sep 2006, 21:57   #5
Bubu
Guru

Bubu

Send a message via Yahoo to Bubu
Originally Posted by Cazeemeer:
Ai fost rugat sa te limitezi la topicul tau si sa nu mai deschizi 15 topicuri asemanatoare zilnic. Ce nu era clar? N-am nimic cu faptul ca postezi mult in general, dar ar fi excelent daca, for a change, ai mai schimba placa si n-ai posta exact acelasi lucru la nesfarsit.

1. Indiferent daca opiniile mele nu corespund cu cele ale forumului tot am dreptul sa mi le sustin. Cui nu-i place il rog sa NU participe. Atat si nimic mai mult.

2. NU am deschis 15 topicuri asemanatoare. Am fost nevoit sa dau replica pe un topic cu titlu asemanator deoarece Pitbull incearca din rasputeri sa-mi interzica orice fel de postare. Ideea cu postatul pe un singur topic, in care sa intre si comentari despre Noul Val, si notiunea de manageriat in cinematografia romaneasca ori cine mai stie ce e complet absurda.

Fiecare subiect pe care il deschid intra pe un topic separat, mi se pare logic. Da, nu e logic sa dau replica pe 100 000 de topicuri, dar daca Pibull mi le inchide sistematic ce pot face? Asa ca mizeria in cauza nu mi se datoreaza mie, ci lui Pitbull. Eu n-am facut decat sa raspund. In nici un caz nu suport sa mi se puna pumnul in gura, si cred ca sunt multi care nu suporta.

Interesant e ca multi tac. Sau din cand in cand rabufnesc discret:

http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=9560

Cred ca toata povestea asta ar putea sa ne spune ceva despre chestii gen lasitate, sustinerea propriilor opinii etc. Stuff like that. Sa vedem cum va evolua situatia. Oricum, e aproape un subiect de film :w00t:

PITBULL, nu ma banezi si aici?