Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by Nightwane:
Overall, filmul e plictisitor, redundant si foarte american. Desi regizorul se pare ca nu e. It's just another bad disaster movie.
|
Nu stiu cit de american e filmul, dar prost e, cu siguranta. Time Out si Film Comment il laudau pentru luciditatea si efortul recuperator, aproape documentaristice. Poate o fi fost de vina copia mea piratata si de-aia nu am apucat sa vad niciunul dintre elementele astea. Am vazut, in schimb, una dintre cele mai hilare situatii livrate drept suspans: o turma de speriati impingind o masuta pe post de berbece in usa cabinei unde erau tainuti teroristii. Nu contest ca asa o fi fost realitatea (asa zice documentarul de pe Discovery Channel), dar felul in care filmul a ales s-o prezinte n-o pune deloc in lumina grava pe care o cerea o atare situatie. Daca ii scoti mesajul patriotic, filmul asta nu e cu nimic mai bun decit Die Hard sau Con Air (astea aveau cel putin actiune si entertainment). Un film in cadere libera.
|
pariezi ca daca era Bruce Willis la borb avionul nu se prabusea ........ (da stiu e cam expirat bancul, dar e la nivelul filmului)
apropo, o fi eroismul american scos in evidenta chiar peste decenta realitatii, dar in schimb filmul arata cat de putim gandim rational noi oamenii in astfel de situatii.... daca totusi ar putea fi vorba de gandire rationala in aceste cazuri.......suntem dea dreptul penibili..... :sick: