View Single Post
Old 08 Sep 2006, 09:07   #16
Anicet
Junior

Anicet

Originally Posted by Gaandalf:
numai tipa care a produs marilena a spus ceva despre Cristian ... in rest nimic ... pacat. ar fi fost frumos.

Da..foarte putin despre nemescu, iar despre andrei nu tin minte sa se fi spus ceva.

in alta ordine de idei ... sunt curios cum a fost la proiectia la 15 a dlui serje ? ... a fost cineva ?

La 15 a fost mai multa lume de cat ma asteptam. Nu stiu cati au ramas pana la sfarsit ca dupa un sfert de ora am plecat sa prind filmul de la Arenele Tomis.

Nu stiu cum ati apreciat Transylvania dar pe mine m-a scarbit cat de fals a putut sa fie ...

Transylvania e un kitsch ordinar. Toate lucrurile care s-au auzit în Occident despre Transilvania (sau Romania ca din film nu reiese unde este Transilvania asta) sunt aruncate in acest film la gramada, efectul fiind crearea unei imagini groteºti si a unei þãri de sãlbatici. Pe scurt in acest film avem exorcizare, ursi care mananca din tomberoane, ghicitoare, dansuri romanesti, tiganesti, grecesti, mici, palinca, cersetori, caini vagabonzi, copiii strazii etc. Iar daca facem abstractie de toate acestea, vedem ca povestea este ingrozitor de subtire si foarte putin credibila.
Anicet is offline   Reply With Quote sendpm.gif